Våra bokningsregler

1. När man gör en bokning via bokningskalendern eller på annat sätt markerar vi omgående den tidsperioden som preliminärt bokad.

2. En bokning blir giltig först när bokningsavgiften, 25% av hyresbeloppet, är inbetalt. I det fall bokningen görs när det är mindre än 60 dagar kvar till ankomsten är bokningen giltig först när hela beloppet betalats in. När rätt belopp är inbetalt markerar vi bokningen som definitiv.

3. Betalning enligt punkt 1 eller 2 måste betalas inom 10 dagar från det att vi bekräftat att det är ledigt, annars garanterar vi inte att bokningen gäller. Bekräftelse sker enbart via epost!

4. Eventuella påminnelser om betalning från vår sida sker endast via epost. Vi utgår från att du/ni själva håller reda på betaldatum.

5. Vid allvarlig sjukdom eller dödsfall i familjen kan vi återbetala del av avgiften. Sjukdom eller dödsfall måste kunna styrkas med dokumentation! I det fall vi kommer överens om återbetalning gäller:
* avbokning mer än 60 dagar före ankomst: Återbetalning av ev inbetalt belopp utom anmälningsavgiften.
Förutsatt att hela beloppet betalats in
* avbokning 30-59 dagar före ankomst: Återbetalning av 50% av totala beloppet.
* avbokning 10-29 dagar före ankomst: Återbetalning av 25% av totala beloppet.
* avbokning 0-9 dagar före ankomst: Ingen återbetalning.

6. Störningar i flygtrafik, tågtrafik osv som gör att ni inte kunnat ta er fram till oss på rätt dag eller inte alls ger ingen återbetalning.

7: Vi ser din/er bokning som absolut bindande för oss. Om vi ändå, på grund av omständigheter vi inte kan styra över, måste avboka återbetalar vi totalt inbetalt belopp + 25%.